Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferi yakında…

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferi yakında…

Bandırma-İstanbul arasında Deniz Uçağı seferleri başlıyor. Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı'nın girişimiyle, Bandırma ve İstanbul arasında Bursa Ulaşım Anonim Şirketi (BURULAŞ) tarafından gerçekleştirilecek olan deniz uçağı seferleri yakında başlıyor.

Bandırma-İstanbul arasında Deniz Uçağı seferleri başlıyor.
Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı’nın girişimiyle, Bandırma ve İstanbul arasında Bursa Ulaşım Anonim Şirketi (BURULAŞ) tarafından gerçekleştirilecek olan deniz uçağı seferleri yakında başlıyor.

İstanbul’da Haliç’e ve Bandırma’da limana inecek olan Deniz Uçağı iki şehir arasındaki mesafeyi 35 dakikaya indirecek. Hafta içi her gün İstanbul’dan saat 09.00 ve 16.00 da, Bandırma’dan saat 10.00 ve 17.00 de hareket edecek Deniz Uçağı Seferlerinden, Bandırma Ticaret Odası üyeleri indirimli olarak yararlanabilecek.
Bandırma Ticaret Odası üye kartı bulunan kişiler 135 TL kart sahibi olmayanlar 150 TL den biletlerini alabileceği öğrenilirken, ilk seferin 15 Eylül 2014 tarihinde yapılacağı açıklandı.
Kara, deniz ve demiryolu ulaşımını bünyesinde barındıran Bandırma’nın gelişen sanayisine katkı sağlamak ve alternatif ulaşım hizmetlerini bölgeye kazandırmak için Bandırma Ticaret Odası girişimleriyle başlayacak deniz uçağı projesinin sanayici ve işadamlarının yanında vatandaşlar tarafından da yoğun bir şekilde talep edilmesi bekleniyor.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı